Skupinska slika iz srečanja

Kadivčev rod na srečanju v nedeljo, 19. junija 2011

Ta vnos je bil objavljen v Fotografije. Zaznamek za trajno povezavo.

4 Odgovori na Skupinska slika iz srečanja

 1. Anton Kadivec says:

  No koncno smo se tudi mi Kadivci opogumili in pokazali svetu koliko nas je.Verjetno gre najvecja zasluga za to Fajfarjevima,Marjanu in verjamem da tudi stevilno drugim.Martina tebi pa velika hvala za zbiranje mojih (nasih) osebnih podatkov.
  Vesel,presenecen in ponosen sem,da vas vidim na tej spletni stani,ceprav seveda vecino ne poznam.V sami sredini slike mi je pa nekdo zelo podoben(kakor mi nagaja zenin stric: “obrij se,da bos lazje dihal” -ha,ha,ha).Joj kako ste se vsi mladi in ” fejst “.Zal mi je,da nismo mogli biti z vami-mogoce kdaj drugic.
  Tudi fotografija,ki je uporabljena na “Domaci strani” je zelo imenitna in mi je v spominu od otrostva(bila je v nasem albumu);kdo je kdo pa ne vem.Jurij,saljivi bratranec,vrag naj me vzame,ne morem te prepoznati.Spominjam se te pa se,ko si vozaril mlekarske kangle po Sencurju.V Hrastjah pri Kadivcevih ne vem ce sem bil kdaj,na Povlah enkrat z “biciklom”,pri Bolcarjevih veckrat.
  Kaj pravis Martin,bil bi ze cas da se bolje pozanimamo za dunajsko zlahto in pa za Jakoba in Jurija ki sta se izgubila v Ameriki.Kolikor jaz vem sem tukaj edini z nasim priimkom.
  Toliko za enkrat.Vsem zelim zdrav duh v zdravem telesu in ZIVIJO KADIVCI !!!

  Tone Kadivec,Huntsburg,USA
  tkadivec@msn.com

Dodaj odgovor